DESCRIEREA TARIFELOR APLICAȚIEI REEFKIG BUDGETS

SAAS (software as a service) Aplicație accesibila prin accesarea online a unei pagini web, care utilzeaza resurse accesibile online, fiind necesara conexiunea la internet. Aplicația de tip SAAS foloseste autentificare intr-o zona cu acces rezervat prin intermediul unor linkuri unice, prin intermediul navigatorului (browserului), in functie de drepturile de acces alocate de catre administratorului aplicației.
Tarif standard Este tariful stabilit pentru utilizarea oricărei dintre aplicațiile tip SAAS (software as a service).

Tarifului este stabilit pentru o luna de utilizare a resurselor si a aplicațiilor necesare. Plata se realizează pentru o luna calendaristică sau calculat parțial daca tarifului este modificat oricând in perioada unei luni calendaristice.

Oferta cu discount Este o reducere a tarifului standard. Aceasta consta in reducerea tarifului standard pentru o anumită perioada.
Utilizator (user) Accesul prin intermediul unei adrese de email unice si autentificat cu o parola la aplicatia sau aplicațiile pentru care are drept de acces.
Cont Reprezinta o intrare in aplicatia Reefkig Budgets care poate reprezenta un proiect al unui client sau un client, precum si un proiect propriu sau un brand, avand o denumire distincta pentru care se realizeaza promovarea. Contul in Reefkig Budgets nu este echivalent cu contul din Google Ads sau Facebook Ads. Un singur cont in Reefkig Budgets poate avea campanii de promovare si poate avea bugetul monitorizat atat in Google Ads cat si in Facebook Ads.

Deasemenea, daca se desfasoara campanii pentru multiple proiecte in Facebook Ads, de exemplu, o parte dintre aceste campanii pot fi asociate unui cont in Reefkig Budgets si celelalte altui cont.

Surse de date Conectarea aplicatiei Reefkig Budgets se realizeaza prin API cu Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics si pe viitor alte platforme de achizitie de media. Acestea reprezinta surse de date. Tarifele nu sunt influentate de numarul surselor de date sau de utilizarea acestora.
Conturi sau utilizatori suplimentari Reprezinta pozitiile libere atat pentru conturi suplimentare care pot fi adaugate in aplicatia Reefkig Budgets cat si pentru useri suplimentari carora li se poate acorda acces la Reefkig Budgets. Acestia sunt tratati dupa regula "primul venit, primul servit". Ceea ce inseamna ca daca se adauga aceste componente suplimenatare: "conturi sau utilizatori suplimentari", daca veti adauga mai intai un cont in Reefkig Budgets acesta va fi scazut primul din numarul de compoenente suplimenare, iar daca veti acorda mai intai acces unui user, acesta va fi scazut primul din numarul de componente suplimentare.

Numarul de conturi sau utilizatori suplimentari pe care ii puteti adauga difera in functie de tipul de tarif sau abonament ales.

Abonamentele Exista 3 abonamente cu plata lunara. Acestea au in prima etapa a activarii si utilizarii conditii suplimentare sau oferte speciale care modifica tariful standard.
1. Abonamentul Individual

Abonamentul Individual are o limita de 5 componente suplimentare care pot fi adaugate. Daca acestea sunt adaguate tariful se majoreaza. Pentru acest abonament se pot adauga gradual compoenente suplimentare din unu in unu, pana la maximul de 5.

Tariful modificat prin adaugare de componente suplimentare include la acest abonament accesul unui utilizator si posibilitatea adaugarii unui cont. Pentru varianta fara componente suplimentare tariful standard este de €9 / lună.

1.1. Tariful standard dupa adaugarea a 1 - a componentă suplimentară, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €12 / lună.

1.2. Tariful standard dupa adaugarea a 2 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €45 / lună.

1.3. Tariful standard dupa adaugarea a 3 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €77 / lună.

1.4. Tariful standard dupa adaugarea a 4 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €117 / lună.

1.5. Tariful standard dupa adaugarea a 5 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €119 / lună.

Tariful cu discount pentru abonamentul individual fara componente suplimentare este de €0 / lună timp de 6 luni calendaristice, după finalizarea perioadei de proba (trial) si după plata primei luni de abonament. Dupa aceaasta perioada se revine la tariful standard.

1.6. Tariful cu discount dupa adaugarea a 1 - a componenta suplimentară, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €3 / lună pentru primele 6 luni calendaristice.

1.7. Tariful cu discount dupa adaugarea a 2 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €36 / lună pentru primele 6 luni calendaristice.

1.8. Tariful cu discount dupa adaugarea a 3 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €68 / lună pentru primele 6 luni calendaristice.

1.9. Tariful cu discount dupa adaugarea a 4 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €108 / lună pentru primele 6 luni calendaristice.

1.10. Tariful cu discount dupa adaugarea a 5 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €110 / lună pentru primele 6 luni calendaristice.

Pentru varianta Abonamentului Individual exista posibilitatea de a plati pe viata abonamentul de baza, fara componente suplimentare, costul fiind de €349.

Pentru a adauga componente suplimentare peste abonamentul pe viata tarifele aditionale sunt dupa cum urmeaza:

1.11. Abonament pe viata dupa adaugarea a 1 - a componenta suplimentară, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €3 / lună.

1.12. Abonament pe viata dupa adaugarea a 2 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €36 / lună.

1.13. Abonament pe viata dupa adaugarea a 3 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €68 / lună..

1.14. Abonament pe viata dupa adaugarea a 4 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €108 / lună..

1.15. Abonament pe viata dupa adaugarea a 5 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tarfiul standard la €110 / lună.

Pentru cei care au nevoie de mai multe conturi sau utilizatori suplimentari si au achizitonat abonamentul individual pe viata va rugam sa contactati echipa Reefkig Solutions, pentru a gasi cea mai buna solutie, dupa caz.

Recomandam achizitia abonamentului individual pe viata, doar pentru cei care se incadreaza in acest profil de consumator, si anume utilizator individual.

2. Abonamentul Freelancers

Abonamentul Freelancers are o limita de 50 componente suplimentare care pot fi adaugate. Daca acestea sunt adaguate tariful se majoreaza. Pentru acest abonament se pot adauga gradual compoenente suplimentare din 5 in 5, pana la maximul de 50.

Tariful modificat prin adaugare de componente suplimentare include la acest abonament accesul unui utilizator si posibilitatea adaugarii a 5 conturi. Pentru varianta fara componente suplimentare tariful standard este de minim €29 / lună.

Utilizatorului care alege acest tip de abonament ii sunt sugerate mai multe varianta de plata din care trebuie sa aleaga: €29 / lună, €49 / lună si €99 / lună. Varianta sugerata va fi cea de €49 / lună, insa utilizatorul poate alege sa platesca €29 / lună sau €99 / lună.

2.1. Tariful standard dupa adaugarea a 5 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €40 / lună.

2.2. Tariful standard dupa adaugarea a 10 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €51 / lună.

2.3. Tariful standard dupa adaugarea a 15 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €62 / lună.

2.5. Tariful standard dupa adaugarea a 20 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €73 / lună.

2.6. Tariful standard dupa adaugarea a 25 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €85 / lună.

2.7. Tariful standard dupa adaugarea a 30 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €96 / lună.

2.8. Tariful standard dupa adaugarea a 35 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €107 / lună.

2.9. Tariful standard dupa adaugarea a 40 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €118 / lună.

2.10. Tariful standard dupa adaugarea a 45 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €129 / lună.

2.11. Tariful standard dupa adaugarea a 50 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €140 / lună.

3. Abonamentul Teams

Abonamentul Teams nu are o limita de componente suplimentare care pot fi adaugate. Daca acestea sunt adaguate tariful se majoreaza. Pentru acest abonament se pot adauga gradual compoenente suplimentare din 10 in 10, pana la 100, apoi se poate alege optiunea "conturi sau utilizatori suplimentari" nelimitati.

Tariful modificat prin adaugare de componente suplimentare include la acest abonament accesul a 10 utilizatori si posibilitatea adaugarii a 50 de conturi. Pentru varianta fara componente suplimentare tariful standard este de €199 / lună.

3.1. Tariful standard dupa adaugarea a 10 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €221 / lună.

3.2. Tariful standard dupa adaugarea a 20 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €243 / lună.

3.3. Tariful standard dupa adaugarea a 30 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €266 / lună.

3.4. Tariful standard dupa adaugarea a 40 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €288 / lună.

3.5. Tariful standard dupa adaugarea a 50 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €310 / lună.

3.6. Tariful standard dupa adaugarea a 60 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €332 / lună.

3.7. Tariful standard dupa adaugarea a 70 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €355 / lună.

3.8. Tariful standard dupa adaugarea a 80 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €377 / lună.

3.9. Tariful standard dupa adaugarea a 90 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €399/ lună.

3.10. Tariful standard dupa adaugarea a 100 componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €421 / lună.

3.11. Tariful standard dupa adaugarea a unui numar nelimitat de componente suplimentare, fie "cont sau utilizator suplimentar" modifica tariful la €499 / lună.

Pentru primele 3 luni de la activarea abonamentului teams si dupa expirarea perioadei de proba (trial) oricare forma a tarifului standard se micsoreaza cu €100 / lună.

4. Precizări suplimentare

Toate informatiile si modificarile se pot realiza de catre administratorul organizatiei oricand din sectiunea Aplicatii - Abonamente.

Trecerea de pe un tip de abonament pe altul pe perioada ofertei cu discount suspenda scurgerea timpului din oferta cu discount pentru durata ramasa din oferta cu discount la momentul transferului catre un alt tip de abonament. Toti utilizatorii vor beneficia de 6 luni de oferta cu discount pentru abonamentul individual si €100 / lună discount la prima activare a abonamentului teams.

Toti utilizatorii vor beneficia de 30 de zile perioada de testare a aplicatiei, beneficiind pe aceasta perioada de abonamentul teams cu un numar nelimitat de compoenente suplimentare.